skigeilo-utvikling


Aktiv medvirkningsprosess for nye Geilo Taubane

2022-04-04
Som en del av prosessen i utviklingen av nye Geilo Taubane, arrangerer vi workshops med ulike temaer og grupper gjennom vinteren.

Workshop 1: Stølsdrift, lokalmat og Geilohovda

I midten av februar fant første workshop sted, sammen med ulike produsenter fra Ostebygda, grunneiere, nasjonalparkforvalter, Geilo Sti- og Løypelag, Fjellnettverket og Næringsrådgiveren i Hol Kommune. Vi hadde en spennende dialog rundt temaene lokalmat, stølsdrift og Geilohovda.


Workshop 2: Bolyst, tettstedsutvikling og hyttevel

I starten av mars gjennomførte vi den andre workshopen om Geilo Taubane, med temaet «bolyst, tettstedsutvikling og hyttevel».

Her bidro følgende deltakere med interessante og nyttige tilbakemeldinger, som vi vil ta med oss videre: Geilo Tettstedsutvalg, Geilo Velforbund, Hol Historielag, Bærekraftsansvarlig Visit Geilo, Hol Pensjonistlag, Geilo Idrettslag, Råd for eldre og personer med funksjonsnedsettelse, politikere, FAU og Geilo Kulturkyrkje.

Workshop 3: Sentrumsutvikling

Vi avsluttet sesongen med temaet "sentrumsutvikling" i fokus. Workshopen startet på Geilo Stasjon, hvor vi gikk over den nye gangbrua og over til fremtidige Geilo Taubanes bunnstasjon. Videre gikk vi til Dr. Holms hotel for gruppearbeid. Her deltok ulike næringsaktører på Geilo, samt politikere.

Vi ønsker å takke så mye for alle innspill og engasjement! Ikke nøl med å kontakte oss på innspill@geilotaubane.no om du har noe på hjertet.

Hold deg oppdatert

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo