skigeilo-utvikling

Velkommen til juleferie på Geilo!

2022-12-22
Snøen daler ned, og det er ordentlig julestemning på Geilo! Vi ser frem til en innholdsrik juleferie med skikjøring, visninger og morsomme aktiviteter for hele familien.

Om du skal feire jul med familien på hytta, eller tar turen i romjulen er det mye som skjer for både store og små på Geilo i tiden fremover. Alpinbakkene er åpne fra 9:30 - 15:30 alle dager med unntak av julaften hvor heisen stenger klokken 14. Serveringsstedene er åpne i samme tidsrom, og klare for å ta dere i mot både med og uten ski. 

I løpet av julen arrangerer også SkiGeilo kidsrenn og barnedisco for de minste. For de litt eldre vil det være Afterski på Havsdalskroa i romjulen. På nyttårsaften arrangerer SkiGeilo fakkeltog i Vestlia og Havsdalen, som er hyggelig for hele familien. Mer om hva som skjer i julen kan du lese på SkiGeilo her.

Om man lar bilen stå og tar toget til fjells, har Kikutbussen noe utvidet tilbud i denne perioden. Se rutetabell her.


I romjulen vil det også være mulig for interessenter å få komme inn både på Kikut Alpin Lodge og på Kikut Chalet. Her kan du skli inn fra alpinbakken, så hvorfor ikke kombinere visning med ski i romjulen?

Visninger Kikut Alpin Lodge

Første byggetrinn på Kikut Alpin Lodge er nå gjennomført, og visning vil være i en ferdigstilt leilighet. Meglerne tar dere i mot følgende tider i julen:

  • 28. desember kl 13.00 - 14.00
  • 29. desember kl 13.30 - 14.30
  • 30. desember kl 12.00 - 13.00

Ta gjerne kontakt med meglerne for å avtale privatvisning.

Eksklusiv visning av Kikut Chalet

På Kikut Chalet er det god fremgang, og hele seks av chaletene er nå tette. I den forbindelse vil vi onsdag 28. desember kl 11.30 - 13.00 holde en eksklusiv visning med enkel servering i en av chaletene. Her får du mulighet til å oppleve prosjektet og se den fantastiske utsikten fra innsiden.

For å delta på visning er det obligatorisk påmelding via megler her

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo