skigeilo-utvikling

Geilo – et attraktivt område å feriere

2023-04-03
Finansier fritidsdrømmen ved å bruke fritidsboligen når du ønsker, og lei den ut i de periodene du ikke er der selv. Se eksempler i tabellen nedenfor.

Gode utleiemuligheter
Geilo er en attraktiv destinasjon i vekst, med utleiepotensiale året rundt. Kikut Alpin Lodge ligger 1020 meter over havet, og på et av landets mest snøsikre destinasjoner. Skisesongen starter tidlig, og gir deg gode utleiemuligheter i helger og ferieperioder gjennom vintersesongen. Geilo er en attraktiv feriedestinasjon for både norske og utenlandske gjester som vil leie i perioder du selv ikke har ferie. Etter flere vinterferieuker, påskeferie og ikke minst Skarverennshelgen, kommer en opplevelsesrik sommer og høst på fjellet. Perfekt for familieferien, med et komplett aktivitetstilbud med sykling, høydepark, zipline, fotturer, et levende sentrum og flust av arrangementer og festivaler. Mange av de som leier, leter etter et sted de kan ha som base for å besøke nasjonalparker, isbreer, fjord og fjell – som alt ligger i nærheten av Geilo! 

Tilrettelagt for ekte høyfjellslykke
Kikut Alpin Lodge er bygd med det gode fjelliv i tankene, tilrettelagt for aktive familier på høyfjellet. Leilighetene holder høy standard, er arealeffektive og varierer fra 50 til 154 kvm. Fellesarealene har skilockers, smørelounge, samt utstyr for vedlikehold og reparasjon av sykkel. 

Prosjektet ligger midt i alpinbakken i Norges Beste Skiresort, hvor det hører med ski-in ski-out både på alpint og langrenn. Om sommeren og høsten starter fjell- eller sykkelturen rett utenfor døren, og med fantastiske Hardangervidda som nærmeste nabo. Det er også mange fiskevann, bademuligheter og et levende stølsliv. Geilo Sommerpark er kun en kort sykkeltur unna.


Gode inntektsmuligheter når du leier ut
For deg som vurderer å finansiere deler av en fritidsbolig med utleie, har vi utarbeidet en tabell med ulike inntektspotensialer. For eksempel vil en leilighet med to soverom og 4-6 sengeplasser som leies ut 80 dager, ha et netto inntekstpotensiale på omtrent kr 90 000. Dette tilsvarer kr 7500 i måneden. Finn din fritidsdrøm i boligvelgeren.

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo