skigeilo-utvikling

Hils på våre nye ansatte!

2022-08-25
I august fikk SkiGeilo Utvikling to nye med på laget, Kaia og Guro!
Vi er stolte over at unge velger å flytte til Geilo og tilføre ny kompetanse og ideer til bygda.

Kaia er 29 år gammel og kommer til oss fra Oslo. Utdannet ved Høyskolen Kristiania med en bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling, og en mastergrad i Markedsføringsledelse. Hun har tidligere bodd både i USA, Danmark og Spania, og har nå tatt turen opp til Geilo. På fritiden er hun glad i friluftsliv og opplevelser, hvor Geilo er midt i blinken! Hun har fra tidligere lengre fartstid innen salg, og ser nå frem til å kunne kombinere all erfaring og utdannelse med jobben som digital markedsfører.

Guro er 25 år gammel og kommer fra Voss. Hun er masterstudent ved Bergen Arkitekthøgskule, og har nettopp fullført et år med utveksling både ved Den Kungliga Tekniska Högskulan i Stockholm og ved Det Kongelige Akademi i København. Nå går hun over i ett år med praksis før masteroppgaven. Utenom arbeidstid er Guro en habil alpinist, og er godt kjent i alpinanlegget på Geilo. Med bakgrunn i dette ønsker hun nå å få en bredere kompetanse rundt helhetlig utvikling, og gleder seg til å starte som prosjektmedarbeider hos SkiGeilo Utvikling. 

For begge var også en stor del av beslutningen tatt på bakgrunn av at Geilo oppleves som en pulserende og levende fjellandsby. Bygda har mye å by på av aktiviteter, tilbud og opplevelser, noe som gjør Geilo til et attraktivt sted å bosette seg - året rundt. Vi mener det er en viktig faktor for å få flere unge og entusiastiske folk hit, som kan bidra med nye tanker og ideer. Med en visjon om å øke innbyggertallet må vi som destinasjon også være bevisste på vår rolle som lokalsamfunn, og være sammen om å skape en kultur som dyrker bolyst og tilknytning.

Vi er stolte over at SkiGeilo Utvikling kan være en pådriver til at unge kommer til Geilo og bosetter seg. Ikke bare byr destinasjonen på spektakulær natur, flotte opplevelser og spenstige aktiviteter, men også et sammensatt og inkluderende næringsliv.

De gleder seg til spennende utfordringer og vi gleder oss til veien videre sammen! 

Hold deg oppdatert

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo