skigeilo-utvikling

Interiørarkitekt Paulsen & Nilsen

2022-06-06
På Kikut Chalet er solforholdene ypperlige, planløsningene optimale og detaljene gjennomtenkte. Funksjon som en fritidsbolig med design i fokus. Det er interiørarkitektur av velrennomerte Paulsen & Nilsen som står bak innsiden av praktfulle Kikut Chalet.

Paulsen & Nilsen er et Oslo-basert studio som ble etablert i 2009, og drives av interiørarkitektene Mariann Paulsen & Kristine Nilsen. Til sammen er de et team på 13 personer som gjennom utstrakt arbeid med leverandører og entreprenører leverer dynamiske, tidløse interiører som skiller seg ut. 

Kikut Chalet skal føles som et lunt, ekte og ærlig sted å være. Store vindusflater gir kontakt med naturen utenfor, med mye naturlig dagslys og fantastisk utsikt. Paulsen & Nilsen har brukt naturlige materialer og fargepalett, som gjør at helheten føles eksklusiv, men subtil. Tilpasset et moderne liv - i en oppgradert tilværelse med tradisjonell luksus, spennende detaljer og store vindusflater ut mot vakker norsk natur.


På Kikut Chalet er også funksjon i fokus, med god bevegelsesflyt mellom rommene, luftig, men samtidig intimt. Her har du generøse bad og praktfullt kjøkken fra kjente merkevare-leverandører. Taktilt, med matte overflater og ulike teksturer. Et fokus på god kvalitet som er varig og like aktuell nå som i all fremtid. Utendørs kan du nyte tiden på terrasser med flott utsikt mot alle de ulike sidene av bygget. På Kikuttoppen er det svært solrikt, og uteplassene utnytter dette til det fulle, med plasser til både morgensol og kveldssol. Fleksible, som vi håper også din tid her oppe vil bli. Fri til å gjøre det du ønsker. 

Du kan lese mer om Kikut Chalet og Paulsen & Nilsen i prospektet.

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo