skigeilo-utvikling

Italiensk design fra Modulnova

2022-08-16
På Kikut Chalet er den røde tråden høy kvalitet, hvor tidløst og eksklusivt design er i høysetet. Det er akkurat dette italienske Modulnova er kjent for.

Modulnova er en familiebedrift som ble startet i 1988, og er kjente for et eksepsjonelt designvokabulær og spennende valg av materialer og finish. Med mer enn 60 års erfaring leverer de eksklusive kjøkken, bad og garderobeløsninger hvor Modulnovas misjon er den uendelige søken etter kvalitet og innovasjon. En jakt etter løsninger som forenkler og forbedrer livene våre i rommene vi befinner oss i. 

Inspirert av lange, rike mattradisjoner med fokus på kvalitet leverer Modulnova kjøkken basert på det sosiale aspektet rundt et måltid. For italienere er mat selve livet, og sjelen i hjemmet er nettopp der du skal tilberede den. God mat og drikke er en livsstil - en livsstil du kan unne deg på Kikut Chalet. 

Det sies at det finnes knapt to like Modulnovakjøkken, og nettopp dette mener vi gjenspeiler prinsippet Kikut Chalet er bygget på.

Badene på Kikut Chalet er også levert av Modulnova, hvor det eksklusive preget og høy kvalitet går hånd-i-hånd. Her får du et luftig bad med en stor og deilig dusjsone. På badene er det vegghengt toalett for enkel rengjøring. 

Varmekabler i gulv som tiner kalde føtter etter lange turer i skisporet eller i alpinbakken er en selvfølgelighet. Vinduene på badet gir naturlig lys fra de flotte omgivelsene utenfor. 

Hovedbadet har en dempet stemning, hvor det er brukt en lekker kombinasjonen mellom panel og flis som skaper en lun og varm følelse. Akkurat slik man drømmer om at det skal føles når man går inn på badet. 

Du kan lese mer om Kikut Chalet og Modulnova i prospektet.

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo