skigeilo-utvikling

Høyfjellsmat i særklasse på Kikut Bistro

2023-01-20
Restauranten ved baseområdet på Kikut er klare for å ta i mot sesongens gjester, med oppgradert inventar og ny meny!

Det sies at kjært barn har mange navn, og det er definitivt tilfellet for den hyggelige kroa i baseområdet på Kikut som startet opp allerede i 2004. Denne har vært kjent opp igjennom som både Kikutkroa, Kikut Mat & Vinstue og nå som Kikut Bistro. Kjære og kjente Kikutkroa i ny drakt, med hold i de gode tradisjonene.

Kikut Bistro har nå gjennomgått en totalrenovering med nytt lekkert inventar og ny spennende meny. Restauranten har lune tømmervegger, beiset panel og en avslappende lounge-atmosfære. Et hyggelig samlingspunkt for familie, venner og hyttenaboer!


Den nye menyen har fokus på kortreist mat med sunne, ekte og lokale råvarer. Et perfekt sted for en varm lunsjpause mellom turene i skibakken, eller en god middag på lørdagskvelden etter dagens aktiviteter. Kikut Bistro byr også på eget vinrom, samt et Chambre Séparée for selskapelige lag. 

Vertskapet på Kikut Bistro er klar for å ta dere imot, og informasjon om åpningstider eller meny kan du finne her. Lørdager har restauranten kveldsåpent!

Velkommen til en hyggelig ettermiddag på Kikut!

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo