skigeilo-utvikling

Nyheter SkiGeilo 2019/20

2019-11-20
En ny og storslått skiutleie, ny heis og nye bakker, sammen med flere familievennlige oppgraderinger, snøanlegg og oppgraderinger av barneområdet i Havsdalen.

Panoramarunden - Geilo High Five

Vi lanserer Panoramarunden - Geilo High Five! Bli med på en dagstur i skianlegget på Geilo! Denne turen passer for alle. Her kan du stå på ski i de fineste løypene, oppleve den råeste utsikten og spise den beste maten i én og samme runde. Hver av de fem toppene har sin egen unike utsikt mot det majestetiske Hallingskarvet, og de to nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda. Turen er tilrettelagt slik at du ikke trenger bil mellom dalsidene, men benytter skibussen.

Norges kuleste skiutleie!

Vår største skiutleie ligger i Vestlia, og til kommende sesong gjør vi betydelige oppgraderinger! Vestlia vil nå fremstå som et komplett og praktisk velkomstsenter for deg som gjest. Her vil du finne salg av skipass og skishop, booking av skiskole og skiutleie, alt under ett tak i nye og moderne lokaler. Vi har også oppgradert til nye og flere toaletter. Vi oppfordrer fortsatt til kjøp av heiskort online på skigeilo.no for best pris. Heiskort bestilt online kan hentes ut i våre pickup-bokser.

Ny proff self-timer

Nå bygger vi en stor og proff self-timer på hele 390 meter i Eiva-løypa i Vestlia. Her blir det starttunell, display som viser tid, og leaderboard som viser Topp 10 tider kjørt i løpet av dagen. 

Anlegget for snøproduksjon blir renovert og oppgradert

Vi ønsker å gi deg en skiopplevelse med snøkvalitet fra øverste hylle. Derfor har vi nå startet på en større investeringsplan for å få topp moderne snøanlegg i alle våre bakker. Det er mer effektivt som gjør at vi kan bruke mindre strøm, vann og luft, og fortsatt produsere mer snø på kortere tid. Sist, men ikke minst, får du en enda bedre skiopplevelse ved at snøanlegget produserer top notch kvalitet på snøen, uansett forhold. Sammen med kjøletårn til vann og våre splitter nye tråkkemaskiner, tør vi love så god snøkvalitet som mulig hele sesongen. Snø blir viktig for oss, også i fremtiden.

Nå kan du skli rett ut i Bjødnaløypa!

Vi jobber knallhardt med å legge tilrette for en enda bedre skidag for DEG! Det er slutt på dagene da du måtte stake, trekke og dytte for å få hele familien ut i Bjødnaløypa. Vi har sprengt og endret løypeprofilen til Bjødnaløypa, slik at du nå kan gå av Vestliaheisen og skli rett inn i løypa - uten et eneste stavtak. Alpindagen er best i nedoverbakke!

Nytt barnebånd på Kikut

På Kikut kommer det nytt skibånd sesongen 19/20 med overbygg og lys inni. Båndet kommer til å strekke seg helt opp til Kikutkroa, slik at man har mulighet til å følge med på barnas utvikling og skiglede. Her finner du også Hufseheisen, liten skålheis for de som akkurat har begynt å kjøre heis. Nye barnefigurer og spennende utfordringer for de minste blir å prøve for kommende sesong.

Norges råeste skipreppe-maskin

Den nye slipemaskinen i Vestlia kan være Norges råeste slipemaskin! Vi har kjøpt en toppspec Discovery slipemaskin fra anerkjente Wintersteiger. Denne maskinen sliper base og stålkanter, legger struktur, vokser og tørker, alt i èn prosess! Fra vinteren kan vi derfor tilby alt fra enkel slip/voks til skiprepp med world cup standard.

Nye tråkkemaskiner

To helt nye tråkkemaskiner er på vei. Vi har virkelig investert i kvalitet og valgt fra øverste hylle med Prinoth Leitwolf. Dette er noe av det råeste som finnes på markedet, og de er selvfølgelig helt i øverste klasse hva angår effektivitet og miljøvennlighet. Vi kan nå preparere større områder på kortere tid og samtidig love best mulig forhold, uansett forhold.

Nå blir det slutt på staking!

Med hele 6000 kg sprengstoff er det for alltid slutt på å måtte stake fra toppen av Geiloheisen og mot Sonjaløpa, Fugleleiken og Halstensgård. Det samme fra toppen på Vestlia mot Eivaløypa og Bjødnaløypa. Dette er en stor oppgradering som vil heve opplevelsen av å være i bakken vesentlig. 

Barneområdet i Havsdalen oppgraderes

Vi har revitalisert barneområdet i Havsdalen med nytt barnebånd og kule figurer i et oversiktlig og stort område. Der det tidligere var parkelementer, er det nå flotte bakker med perfekt helning for å lære å stå på ski. Skålheis for de som akkurat har begynt å kjøre heis, to(!) barnebånd for de aller minste og nybegynnerne. Her kan både barn og familier leke seg i timesvis i trygge og gode omgivelser. I Havsdalen er det stor parkeringsplass, og nydelig mat på Havsdalskroa like ved. Alt få meter unna. Sjekk ut!

Infoskjermer

I alle våre baseområder vil du nå finne infoskjermer med nyttig informasjon til deg som skigjest! Disse vil gi informasjon om vær og føreforhold, status på åpne heiser og bakker, gode tilbud, hvor vi anbefaler deg å spise lunsjen og mye mer.

Ny heis i Havsdalen

Havsdalen + Geilosiden = sant! I høst rives de gamle Arnetrekkene i Havsdalen. De blir erstattes av et splitter nytt skitrekk! Heisen vil gå fra bunn av Arnetrekkene og helt over til Sonjaløypa! Det blir en helt annen skidag med mye bedre forbindelse mellom Havsdalen og Geilosiden.

Freshere look på våre serveringssteder!

Vi synes at en hyggelig atmosfære er noe alle våre gjester fortjener. Vi har derfor satt et stort fokus på å forbedre våre serveringssteder slik at du skal nyte tradisjonell servering med et trendy preg! På Havsdalskroa kan du forvente deg nye møbler som er håndlaget i Hallingdal av Fjellmøbler AS.

På Kikutkroa bygger vi om serveringsområdet og utvider til to kasser! Dette fører til at det blir mer plasseffektivt og mindre kø. I tillegg freshes det opp med nytt interiør slik at du kan kose deg skikkelig og nyte et fantastisk måltid i en hyggelig atmosfære. Vi satser videre med oppgradering av kjøkkenutstyr og matutleveringsområder slik at du får en mye bedre total opplevelse! 

Hold deg oppdatert

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo