skigeilo-utvikling


Nyheter SkiGeilo 2021/22

2021-11-15
Endelig er det musikk i Musikkbakken, vi bygger vinbaren med den råeste utsikten i Norge og oppgraderer løypene!

Ny heis på Kikut

SkiGeilo fortsetter satsingen på å utvide barne- og familietilbudet på Kikut. Vinteren 21/22 erstattes den gamle 4-seter stolheisen med ny familievennlig skålheis på Kikut. I tillegg til barnebåndet og eksisterende barneheis gir den nye skålheisen et løft av familieområdet på Kikut. Med god kapasitet og enkel påstigning kan alle komme seg enklere opp på Kikuttoppen og videre ut i hele anlegget.

Musikkbakken lever igjen opp til navnet sitt

Gjennom sommeren har vi utvidet det øverste partiet av Musikkbakken. Med denne forbedringen vil det nå være mulig å starte skikjøringen rett ut fra Halstensgårdheisen. Dette øker løypelengden på den effektive skikjøringen betraktelig i en av de beste løypene vi har.

Samtidig har det vært alt for mange år siden det faktisk var musikk i løypen. MEN, det gjør vi endelig noe med nå! Vi har gått til innkjøp av et topp moderne lydanlegg slik at det igjen blir stemning og atmosfære i området. 

Nytt snøanlegg i Halstensgård

Vi ønsker å gi deg en skiopplevelse med snøkvalitet fra øverste hylle. Vi jobber derfor kontinuerlig på en større investeringsplan for et topp moderne snøanlegg i skianlegget. Nå er turen kommet til steg 1 i Halstensgård. Denne oppgraderingen inneholder en ny rørgate til vann og luft, samt større kapasitet på strøm med en ny nettstasjon lenger oppe i dalsiden.

Toppen Kafè blir Vaffeltoppen

Endelig blir det servering på en av våre toppkafèer! Toppen Kafè, på toppen i Vestlia, døpes nå om til «Vaffeltoppen». Her blir det enkel servering i høyden både innendørs og utendørs. Nydelig utsikt mot Hallingskarvet og Geilo sentrum.

Utvidelse av Davidløypa

I forbindelse med ny skålheis på Kikut, vil Davidløypa utvides til å bli enda bredere. Sammen med Hufseheisen og barneområdet, vil den nye heisen, Guroløypa og Davidløypa styrke Kikut som et riktig stort barne- og familieområde.

Ny vinbar på Kikuttoppen

Velkommen til vinbaren med den råeste utsikten i Norge! Til vinteren kan du nyte et godt glass vin, spekemat og ost, til en vidstrakt utsikt mot Hallingskarvet, Geilo sentrum, Reineskarvet, Ålingsfjella, Sangenuten og videre nedover Hallingdal. Vi gjør om den gamle heisbua etter stolheisen til en ny vinbar med fantastisk panoramautsikt! Når sola varmer mot slutten av sesongen, vil vi også utvide med stor terrasse utenfor.

Ny tråkkemaskin for terrengparkene

Nå oppgraderer vi maskinflåten med enda en ny tråkkemaskin. Denne gangen kommer det en Prinoth Bison X som er spesiallaget for parkproduktet og selvfølgelig helt i øverste klasse hva angår effektivitet og styrke kombinert med miljøvennlighet. Maskinen er mindre, og mer «agil» enn de større maskinene. Derfor passer den perfekt for å opprettholde en høy standarden i parkene våre.

Løypeplanering Kikutløypa

Vi har fylt på masser og planert ut det lille henget i starten av Kikutløypa. Dette gir en jevnere profil på en av barnas favorittbakker!

Kikutkroa blir Kikut Mat & Vinstue

Kikutkroa er et lunt spisested med tømmervegger, beiset panel og tradisjonell hytteatmosfære. Her får du eksklusive retter av høy kvalitet! Med de nye oppgraderingene som gjøres for sesongen 21/22 følger det med et navnebytte, og Kikutkroa blir omdøpt til Kikut Mat & Vinstue. 

Nå utvider vi med nytt toalettanlegg i eget tilbygg. Toalettene blir av samme høye kvalitet og standard som oppgraderingene gjort på Havsdalskroa og Vestlia Skikafè. Samtidig gjør vi om et ubenyttet lager til et «Chambrè Separèe», et eget separat rom, perfekt til selskaper, bordreservering og eventer som vin og ostesmaking, meny tasting og mer. Vi utvider også med eget vinrom for lagring og smaking av nydelige viner.

Utendørs har vi utvidet solterassen for enda flere gjester, og kjøkken/oppvask får også mer areal. Sammen utgjør dette en etterlengtet oppgradering som legger til rette for økt bruk av restauranten, både til lunsj og arrangementer.

Skishop i Vestlia

Har du glemt noe hjemme? Eller trenger du noe nytt utstyr? Da kan vi hjelpe deg i skishopen i Vestlia. Sammen med merker som Sweet Protection, Kari Traa, Bula, Helly Hansen, utvider vi nå skishopen til å inneholde det meste av det du trenger for en skidag. Her kan du kjøpe briller, hjelmer, solkrem, hansker og votter, luer, buffer, ullundertøy, ryggplater, staver og mye annet! 

Nye uniformer

Uniformene har blitt en del av selve identiteten vår. Du kjenner oss igjen i de blå, grønne og sorte jakkene. Vi har nå signert en totalavtale med en ny leverandør, og gleder oss over at norske Helly Hansen blir offisiell leverandør på uniformene! De nye uniformene får et nytt snitt på fargene, men vil selvfølgelig fortsatt være blå, grønne og sorte. I tillegg til heisjakkene bli det også Helly Hansen-uniformer på skiskole, skipatrulje og inne-personell i skiresepsjon og skiutleie. Helly Hansen vil også komme til Geilo og skape liv og røre med eventer og happenings samt bidra med premier til konkurranser og giveaways. 

Hold deg oppdatert

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo