skigeilo-utvikling

Nyheter SkiGeilo 2022/23

2022-12-06
Spennende nyheter i parken, og nye kulinariske opplevelser på Kikut Bistro. Velkommen til en ny sesong på Geilo!

Kikut Bistro

Til vintersesongen 2022/23 dukker det opp ett helt nytt konsept på Kikut, nemlig Kikut Bistro! Med utvidet restaurant, full oppgradering av møblement og en kjempegod ny meny, vil Kikut Bistro bidra til herlige matopplevelser i bakken gjennom hele vinteren. 

Revolusjonerende parkelementer? 

Vår dyktige parksjef Andreas Håtveit har gjennom sommeren jobbet med et helt nytt parkelement. I samarbeid med Hallingplast har Andreas fått til å lage plastrør av en større dimensjon og med helt nye fasonger, dette har tidligere kun vært mulig å få til med metallrør. For det utrente øye ser det kanskje ikke ut som store saken, men for både nye og erfarne parkkjørere vil disse elementene bidra til mulighet for nye triks og samtidig tryggere kjøring. Hvordan kan det både være tryggere og by på nye triks tenker du kanskje? Se parksjef Andreas forteller mer om de nye parkelementene herKidsPatrol

Utvalgte dager gjennom sesongen vil det bli gjennomført KidsPatrol. Et spennende opplegg for barn der de får hilse på skipatruljen, utdelt walkie talkies og opplever litt av hva det vil si å være en del av skipatruljen. 


Opprydding i Olaløypa

Gjennom sommeren har det vært en skikkelig rydding av kvist og stein i Olaløypa. Dette vil gjøre så det ikke trengs like mye snø som tidligere for å åpne nedfarten. 


Nye ski til entusiasten

Vi har fått inn splitter nye Völkl ski i skiutleien, disse vil supplere i entusiast kategorien. En lettkjørt ski for både nybegynnere og middels gode skikjørere. 

Høyt & Lavt

Til sommeren 2022 sto nye Høyt & Lavt klatrepark klart i Vestlia. Klatreparken byr på unike løyper for hele famililen. Bli utfordret i høyden med klatring, balansering og opplev skikkelig magasug ved å slenge deg i zipline. Startpunkt for flere av løypene går fra det splitter nye klatretårnet, Skarvetårnet! I tillegg til å være et startpunkt for flere av løypene i klatreparken har Skarvetårnet egne klatreruter og et 15 meter høyt hopp. Sammen utgjør de et helt rått klatretilbud i Geilo Sommerpark! 

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo