skigeilo-utvikling

Overtakelser på Kikut Alpin Lodge

2022-11-27
Denne uken har vi hatt overlevering av 23 leiligheter fra salgstrinn 1 på Kikut Alpin Lodge!


Vi i SkiGeilo Utvikling er ydmyke og glade for å kunne meddele at første overtakelsesuke for Kikut Alpin Lodge er vel gjennomført! Dette har vært en spennende uke både for begeistrete kjøpere, så vel som for oss. 

Sondre og Kaia fra SkiGeilo Utvikling har vært på plass i fellesarealet alle dager for å bistå, og ønske alle velkommen. Her har det vært mang en hyggelig prat over en kaffekopp, og utdeling av innflyttingsgaver. De har også vært tilgjengelige for det som måtte være av spørsmål i denne perioden. 


Det er alltid noen mindre utfordringer i innflyttingsfasen. Her har det vært lave skuldre, og ting har blitt løst på en god måte - og med god oppfølging av Veidekke.

Det har vært hyggelig å møte alle kjøpere, og det er gøy å se at det begynner å bli lys i leilighetene og at de nå blir tatt i bruk. Vi håper at alle kommer til å trives, og at man har møtt mange nye hyggelige naboer!

Vi ønsker å rette en takk til alle som har bidratt med overtakelser denne uken, og vi ser frem til å ta i mot Salgstrinn 2 til neste år.

Gratulerer til alle kjøpere - da er det bare å glede seg til den fine tiden fremover!

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo