skigeilo-utvikling

Sommerovertakelser på Kikut Alpin Lodge!

2023-06-09
Vi ønsker nye eiere velkommen til det voksende fellesskapet på Kikut Alpin Lodge!

Vi i SkiGeilo Utvikling ønsker med glede å kunngjøre at den andre overtakelsesuke for Kikut Alpin Lodge har blitt vellykket gjennomført! I slutten av mai/begynnelsen av juni var det endelig klart for overtakelser av salgstrinn 2. Hele 20 leiligheter ble overlevert, og dagene var fylt med spenning og entusiasme både for de begeistrede kjøperne og for oss. Vi er ydmyke og glade for den interessen og tilliten som er vist oss.

Som ved forrige overlevering, har Sondre og Kaia fra SkiGeilo Utvikling vært på plass i fellesarealet alle dager for å ønske alle velkommen, bistå og være tilgjengelige for det som måtte være av spørsmål i denne perioden. Her har det vært mang en hyggelig prat og utdelinger av velkomstgave!

Det er en glede å se at flere leiligheter nå blir tatt i bruk. Vi håper alle allerede har møtt mange hyggelige naboer! Gratulerer til alle kjøpere - da er det bare å glede seg til en minnerik tid på høyfjellet! 

Vi ønsker å rette en takk til alle som har bidratt med overtakelser denne runden, og vi ser frem til å overlevere Salgstrinn 3 i fjerde kvartal.


God sommer!

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo