skigeilo-utvikling

Sport 1 Geilo og Fritid+

2022-11-30
Sport 1 Geilo er den lokale sportsbutikken som hjelper deg med å finne riktig produkt, og strekker seg langt for å gi deg det lille ekstra!

SkiGeilo Utvikling og Sport 1 Geilo har inngått et samarbeid i forbindelse med  SkiGeilo Fritid+ for fritidsboligkjøpere i prosjektene våre.

På Sport 1 Geilo er det fokus på sunne verdier og solid fagkunnskap innen sport og friluftsliv. Det sies at det ligger mye verdi i å lytte til en lokal kjenning, både for ivareta sikkerhet på tur, men også for å få de beste opplevelsene. På Sport 1 Geilo er det akkurat dette du får. Ansatte som er lokalkjente, mye i fjellet sommer som vinter, og som tester det meste av utstyr som selges selv. Dette for å sikre at du som kunde blir fornøyd med utstyret du kjøper, og rådene du får!

I butikken finner du et stort utvalg av markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. I sortimentet finner du blant annet Amundsen, Mammut, Stöckli, Atomic og Mountain Equipment. 

Med SkiGeilo Fritid+ får man 20% rabatt på veiledende priser på alle varer hos Sport 1 Geilo. Gjengen på Sport 1 Geilo står klare til å gi deg ekte, ærlige og lokale kjentmannsråd.

God handel!

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo