skigeilo-utvikling

Velkommen til høstferie på høyfjellet!

2023-09-27
Høsten er en magisk tid på Geilo, fjellene og dalene er fylt med varme farger og luften er crisp. Det er en tid hvor naturen forbereder seg på den kommende vinteren, og det er også den perfekte anledningen til å utforske alt dette vakre området har å tilby til fots eller på sykkel.

Tar du høstferien på Geilo er det mye å finne på!
Geilo Sommerpark har noe for eventyrlystne sjeler i alle aldre. Omgitt av flott natur kan du glede deg over aktiviteter som klatrepark, zipline, sykling og mer. For de små er det også et eget barneområde hvor de kan boltre seg, og familievennlige rebuser. Nyt den friske høstluften mens du klatrer i trærne eller svever over dalen på en zipline. Åpent lørdag og søndag kl 11-16, og hver dag kl 10-17 fra 2. oktober. Les mer om aktivitetene her.

Arrangementer i høstferien
Det er også mange arrangementer på Geilo disse ukene. Ta med familie eller venner på noe ekstra gøy følgende dager:

 • 6. oktober: Barnas høstferiedag i Geilo Sommerpark
  Morsomme aktiviteter som ansiktsmaling, trylleshow og spennende opplevelser står på programmet! Les mer om arrangementet her.
 • 7. oktober: Norsk Matglede
  I tradisjons tro arrangeres festivalen Norsk Matglede i høstferien. Her kan du oppleve det beste av lokale smaker og kortreiste matprodukter. SkiGeilo Utvikling og SkiGeilo inviterer også inn til våre lokaler i sentrum, hvor du er velkommen inn for en hyggelig prat! Vi stiller også med Skibusser som kjører deg til og fra sentrum under Norsk Matglede!
  Se arrangement og rutetabell for skibussen her.
 • 7. oktober: Oktoberfest i Geilohallen
  Bli med på høstens store happening, Oktoberfest! Det blir god mat og drikke, og ordentlig oumpa-oumpa-musikk med Oslo Blaaseorkester! Ta med deg gjengen og ditt beste tyroler-antrekk, og bli med på ordentlig festlig høststemningen. Se arrangement her.

Visninger
Er du og familien på utkikk etter fritidsdrømmen? Dette er en flott tid og mulighet til å få se de ulike prosjektene og å kunne snakke sammen med våre meglere. Velkommen til visning i fantastiske høstfarger.

Kikut Alpin Lodge
30. september kl 11.00 – 12.00
7. oktober kl 12.00 – 13.00
8. oktober kl 11.00 – 12.00
13. oktober kl 11.00 – 12.00
14. oktober kl 11.00 – 12.00


Kikut Chalet
7. oktober kl 13.00 – 14.00
13. oktober kl 12.00 – 13.00
14. oktober kl 12.00 – 13.00


Ta kontakt med megler for påmelding eller en uforpliktende prat her

Velkommen til deilige dager på høyfjellet! 🍁

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo