skigeilo-utvikling

Velkommen til vinterferie på Geilo!

2023-02-17
Nå er det snart tid for vinterferie, og vi håper mange skal opp til fjells å kose seg med familien! På Geilo er det flere arrangementer for både store og små.

I vinterferien er skisesongen på topp, og det meldes gode forhold for både langrenn og alpint! I alpinbakken arrangeres det blant annet kidsrenn og barnedisco for de minste. Så vel som morgen- og kveldskjøring utvalgte dager. Se program her. For langrennsentusiastene kan du sjekke skisporet.no for nylige preparerte løyper og løypekart. 

For de som er ute etter god stemning og hygge for de voksne, er det afterski og live-musikk på Havsdalskroa både fredag og lørdag i denne perioden. Program for de ulike dagene kan dere se her.

Om man vil ut å spise er Kikut Bistro et godt alternativ! Bistroen er åpen for lunsj hver dag, i ferien har de også kveldsåpent torsdag til fredag fra kl 18-21, med en lekker a la carte meny. Her blir det fort fullt, så vi anbefaler å booke bord på forhånd. Bord kan du booke her

Aking på Kikut
Lørdag 25. februar og lørdag 4. mars vil vi ha skibåndet på Kikut åpent for aking mellom kl 18.00 til 21.00. La barna boltre seg i akebakken, mens dere nyter en bedre middag på bistroen - eller gjør det til en morsom familieaktivitet. Skibåndet tar dere opp igjen for neste tur!

Åpen visningsdag, lørdag 25. februar

Mellom kl 10.00-14.00 arrangerer vi åpen visningsdag på Kikut Alpin Lodge og Kikut Chalet.

Vi inviterer inn til enkel servering av ost og spekemat, samt noe godt i glasset. Kom innom for en hyggelig prat med en av våre meglere, og visning av ønsket prosjekt følgende tidspunkt:

Kikut Alpin Lodge kl 10-12 (oppmøte i fellesareal)
Visningen starter i smøreloungen på Kikut Alpin Lodge. Sammen med megler får du se og gå gjennom både fellesareal, skilockers og leiligheter i prosjektet. 

Kikut Chalet kl 12-14 (oppmøte foran chaletene)
Fra klokken 12 flyttes det videre opp noen snøballkast til Kikut Chalet. Alle byggene er reist og tettet, slik at du får et ordentlig inntrykk av hvordan området blir ved ferdigstillelse. Her får du mulighet til å se kvalitetene i prosjektet, samt den nydelige utsikten fra begge etasjer.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med en av våre hyggelige meglere for en uforpliktende prat. Kontaktinformasjon finner du her.


Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo