skigeilo-utvikling

Velkommen til visning på Kikut Alpin Lodge

2022-09-27
Høstens nydelige farger har meldt sin ankomst på Geilo! Vi ønsker dere velkommen til visning i visningssenteret til Kikut Alpin Lodge i høstferien 🍂

Det er mye på gang på Kikut for tiden, og en fantastisk flott periode å ta med familien til fjells! På Kikut Alpin Lodge er vi godt i gang med å klargjøre første salgstrinn til overtakelse allerede nå - før jul. Vi mener høsten er en av de fineste årstidene på fjellet, og vi vil derfor ønske dere velkommen til visning fremover!

Visningstidspunkt:
Lørdag 1. oktober kl 14.30 - 15.30
Fredag 7. oktober kl 12.00 - 13.00
Lørdag 8. oktober kl 12.00 - 13.00 
Lørdag 15. oktober kl 12.00 - 13.00

Om man ønsker å kombinere visning med en spennende happening, byr helg uke 40 på mye gøyalt på Geilo.

På lørdag 8. oktober arrangeres matfestivalen «Norsk Matglede» som byr på et bredt utvalg av kjøtt, fisk og søtsaker fra lokale matprodusenter - så vel som økologiske produkter som ost, grønnsaker og honning. Her kan du smake deg gjennom de fantastiske produktene regionen har å by på, så vel som å ta med deg noe godt hjem fra fjellet! Kom gjerne innom våre lokaler i sentrum for mingling, samt en prat om fremtidige planer og pågående prosjekter.

På lørdag kveld arrangeres det i kjent stil Oktoberfest i Vestlia, hvor blant annet Oslo Blaaseorkester vil stå for fantastisk stemning kvelden igjennom.

Vi gleder oss til en opplevelsesrik høstferie, og ikke minst til å vise dere fremgangen på Kikut Alpin Lodge. Ønsker du å se mer om prosjektet? Ta en titt her.

For visning, ta kontakt med megler for obligatorisk påmelding her.
Ta også kontakt om du ønsker privat visning utenom disse tidspunktene. Velkommen!

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo