skigeilo-utvikling

Vi knytter skikjøringen og Geilo sentrum bedre sammen!

2023-10-13
Til vintersesongen åpner vi en ny løype helt ned til Geilo sentrum! Denne løypa håper vi du vil benytte for å besøke sentrum som en del av skidagen din, og at den vil være en forsmak på funksjonen til den nye Geilo Taubane.

Denne sentrumsløypa vil gå i den gamle traseen fra Geiloløypa ned til den gamle taubanetomta. Her er det nå etablert gangbru med heis rett inn til togstasjon og Geilo sentrum. Skibussen får også et nytt stoppested i Geilo sentrum denne sesongen! Dette knytter alpinanlegget SkiGeilo tett til Geilo sentrum, med sine restauranter, kafeer og shoppingmuligheter.

Sentrumsløypa vil gå helt ned til gangbrua ved togstasjonenSentrumsløypa vil gå helt ned til gangbrua ved togstasjonen
Illustrasjon: Her kommer vår nye sentrumsløypeIllustrasjon: Her kommer vår nye sentrumsløype

Denne løypen er ikke bare en forsmak på Geilo Taubane, men vil også kunne være ett viktig tilskudd for Geilo sentrum. Vi håper den vil bidra med økt aktivitet, gjøre det enklere for dere å benytte toget til skianlegget. Selvfølgelig kombinert med muligheten til å utforske butikker, ta en deilig lunsj eller kaffe i sentrum rett fra skibakken. Og dermed - gjøre skiopplevelsen enda bedre! Gøy hadde det også vært, med mer alpinski i sentrumsgatene! 

Nå skjer det mye spennende på Geilo fremover, og vi gleder oss til vintersesongen!

Åpenhetsloven
Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo, Norge

Foto: Paul Lockhart | Powered by Plyo